Dysel

Privacy policy APP Store

Deze privacy policy beschrijft hoe wij uw persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken en openbaar maken wanneer u onze software gebruikt.

  1. Verzameling van persoonlijke gegevens We kunnen persoonlijke gegevens van u verzamelen wanneer u onze software gebruikt, zoals uw naam, e-mailadres of andere contactgegevens. We kunnen ook technische informatie verzamelen over uw apparaat- en softwaregebruik, zoals IP-adres, browsertype en besturingssysteem.
  2. Gebruik van persoonlijke gegevens Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens om u onze software en diensten te leveren, om met u te communiceren, om op uw vragen te reageren en om onze software en diensten te verbeteren. We kunnen uw persoonlijke gegevens ook gebruiken om u marketingcommunicatie over onze producten en diensten te sturen.
  3. Openbaarmaking van persoonlijke gegevens Wij kunnen uw persoonlijke gegevens openbaar maken aan onze dienstverleners, zoals hostingproviders of betalingsverwerkers, die ons helpen bij het leveren van onze software en diensten. We kunnen uw persoonlijke gegevens ook vrijgeven als dit wettelijk vereist is of als we van mening zijn dat een dergelijke openbaarmaking noodzakelijk is om onze rechten of de veiligheid van anderen te beschermen.
  4. Beveiliging van persoonlijke gegevens We nemen redelijke maatregelen om uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, gebruik of openbaarmaking. We kunnen echter niet garanderen dat uw persoonlijke gegevens volledig veilig zijn.
  5. Bewaren van persoonlijke gegevens Wij bewaren uw persoonlijke gegevens zo lang als nodig is om de doeleinden te verwezenlijken waarvoor deze zijn verzameld, of zoals vereist door de wet.
  6. Privacy van kinderen Onze software is niet bedoeld voor gebruik door kinderen jonger dan 13 jaar, en we verzamelen niet bewust persoonlijke gegevens van kinderen jonger dan 13 jaar.
  7. Wijzigingen in deze privacy policy We kunnen deze privacy policy van tijd tot tijd bijwerken. Als we materiële wijzigingen aanbrengen in deze privacy policy, zullen we u hiervan op de hoogte stellen via e-mail of door een bericht op onze website te plaatsen.
  8. Contactgegevens Als u vragen of opmerkingen heeft over deze privacy policy of onze praktijken, neem dan contact met ons op via info@dysel.com.

Door onze software te gebruiken, stemt u in met het verzamelen, gebruiken en openbaar maken van uw persoonlijke gegevens zoals beschreven in deze privacy policy.

Beleid Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Dit AVG-beleid beschrijft hoe wij persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming van de EU.

1. Gegevensbeheerder De gegevensbeheerder voor de verwerking van persoonsgegevens is Dysel B.V. info@dysel.com.

2. Doel en wettelijke basis voor het verwerken van persoonlijke gegevens We zullen persoonlijke gegevens verwerken voor specifieke, expliciete en legitieme doeleinden, en alleen zoals toegestaan ​​door de AVG. De wettelijke basis voor het verwerken van persoonsgegevens kan het volgende omvatten:

  • Toestemming: wanneer een individu duidelijke toestemming heeft gegeven voor de verwerking van zijn/haar persoonsgegevens.
  • Contract: wanneer de verwerking noodzakelijk is voor de uitvoering van een contract waarbij de persoon een partij is.
  • Wettelijke verplichting: wanneer verwerking noodzakelijk is om aan een wettelijke verplichting te voldoen.
  • Vitale belangen: wanneer verwerking noodzakelijk is om de vitale belangen van het individu of een andere persoon te beschermen.
  • Openbaar belang: wanneer de verwerking noodzakelijk is voor de uitvoering van een taak van algemeen belang.
  • Gerechtvaardigde belangen: wanneer verwerking noodzakelijk is voor de legitieme belangen van de gegevensbeheerder of een derde partij, op voorwaarde dat dergelijke belangen niet zwaarder wegen dan de fundamentele rechten en vrijheden van het individu.
  1. Soorten verwerkte persoonsgegevens Wij kunnen de volgende soorten persoonsgegevens verwerken:
  • Contactgegevens (bijvoorbeeld naam, e-mailadres, telefoonnummer)
  • Identiteitsinformatie (bijvoorbeeld geboortedatum, Burgerservicenummer)
  • Financiële informatie (bijvoorbeeld bankrekeninggegevens, creditcardgegevens)
  • Technische informatie (bijv. IP-adres, browsertype, besturingssysteem)
  • Gebruiksinformatie (bijvoorbeeld bezochte pagina’s, aangeklikte links)
  • Bewaring van gegevens Wij bewaren persoonlijke gegevens slechts zo lang als nodig is om de doeleinden te verwezenlijken waarvoor deze zijn verzameld, of zoals vereist door de wet.
  • Rechten van betrokkenen Volgens de AVG hebben individuen het recht tot:
  • Toegang tot hun persoonlijke gegevens
  • Corrigeren van onjuiste persoonsgegevens
  • Wissen van persoonlijke gegevens
  • Beperken van de verwerking van persoonsgegevens
  • Bezwaar maken tegen de verwerking van persoonsgegevens
  • Gegevens overdraagbaarheid
  • Intrekken van toestemming voor verwerking van persoonsgegevens

Wij zullen op dergelijke verzoeken reageren binnen één maand na ontvangst, of binnen twee maanden voor complexere verzoeken.

  1. Gegevensoverdracht We kunnen persoonlijke gegevens doorgeven aan externe verwerkers die ons helpen bij het leveren van onze diensten. Wij zullen ervoor zorgen dat dergelijke overdrachten voldoen aan de AVG-vereisten voor internationale overdrachten van persoonsgegevens.
  2. Beveiligingsmaatregelen We zullen passende technische en organisatorische maatregelen implementeren om de veiligheid en vertrouwelijkheid van persoonlijke gegevens te waarborgen en om te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, openbaarmaking, wijziging of vernietiging.
  3. Melding van inbreuk In het geval van een inbreuk op persoonsgegevens zullen wij de betrokken personen en de relevante toezichthoudende autoriteit binnen 72 uur nadat wij kennis hebben genomen van de inbreuk op de hoogte stellen.
  4. Contactgegevens Als u vragen of opmerkingen heeft over dit AVG-beleid of onze praktijken, neem dan contact met ons op via info@dysel.com.

Door onze diensten te gebruiken, stemt u in met onze verwerking van uw persoonlijke gegevens zoals beschreven in dit AVG-beleid.