Oplossingen

Gebruikers & Rolcentrum

“Snel, intuitief, gebruiksvriendelijk - Business central”

Gebruikers

Bij Dysel begrijpen we wat er nodig is om nieuwe bedrijfssoftware succesvol te implementeren. Sinds onze oprichting in 1985 dagen we de branche uit om een nieuwe manier van werken te omarmen die maximale waarde voor uw organisatie biedt. Onze uitgebreide kennis van processen, software en de specifieke branche stelt ons in staat om indrukwekkende resultaten te behalen. We benaderen elk project met een open geest, luisteren actief en beginnen altijd met een blanco vel papier. Samen met u optimaliseren we uw bedrijfsprocessen. We helpen u bij het stroomlijnen van alle processen en bieden u en uw medewerkers de tools om efficiënter te werken, kosten te besparen en succesvoller te worden. Onze equipment management software geeft u perfect inzicht in de situatie op elke afdeling en stelt u in staat de juiste beslissingen te nemen die uw bedrijf vooruit helpen.

DE ROLE CENTERS

Onze focus op gebruikers komt ook tot uiting in de rolgebaseerde homepages van Business Central, de zogeheten Role Centers. Deze zijn specifiek ontworpen om functiegerelateerde informatie te bieden op basis van de rol binnen de organisatie, zoals Sales, Finance, Rental, Service of Parts. Op het startscherm ziet u direct de voor u belangrijke KPI’s, overzichtelijke tegels met uw workload en progressie, en kunt u snel veelvoorkomende acties in gang zetten. Bovendien kunnen de Role Centers gepersonaliseerd worden, waarbij aanpassingen later geheel of gedeeltelijk kunnen worden teruggedraaid.

INTUÏTIEVE KLEUREN, ICONEN EN SCHERMEN

Microsoft besteedt veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid van Business Central. Hoewel het een bedrijfssysteem is, beseft Microsoft dat de eindgebruiker een optimale ervaring wenst. Het systeem is daarom uiterst intuïtief en gebruiksvriendelijk, met een logische indeling van menu’s en schermen, en het gebruik van herkenbare kleuren en iconen. Gebruikers die bekend zijn met andere Microsoft-software hebben direct een voorsprong, terwijl nieuwkomers snel wegwijs zullen worden in het systeem.

ER IS ALTIJD IEMAND DIE u KAN HELPEN

Een ander groot voordeel van Microsoft Dynamics 365 Business Central is de omvangrijke gebruikerscommunity. Met honderden Microsoft Dynamicspartners en duizenden klanten en eindgebruikers is er uitgebreide documentatie beschikbaar, evenals talloze instructievideo’s en forums.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ELC 25? Neem dan contact met ons op of vraag een demo aan.

Devices met BC

WAARDEVOLLE MANAGEMENT INFORMATIE VOOR HET GENEREREN VAN GEDETAILLEERDE RAPPORTAGE- EN ANALYSEDOELEINDEN ALTIJD EN OVERAL BESCHIKBAAR”