Oplossingen

Branches & industrie

“Wij creëren succesvolle digitale producten”

Oplossingen voor de Equipmentbranche

De equipmentbranche is voortdurend in beweging door voortdurende technologische vooruitgang die de efficiëntie, veiligheid en prestaties van apparatuur verbetert. Het opbouwen van een uitgebreid assortiment vereist niet alleen een grondige kennis van de markt, maar ook een tijdige reactie op gegevens uit de (verhuur)vloot en de huidige economische omstandigheden.

Kies een bewezen succesvolle, branchespecifieke oplossing

Dysel’s geavanceerde ELC25 is specifiek ontworpen voor de sector verhuur, verkoop en service van apparatuur en biedt oplossingen voor een breed scala aan branche-specifieke uitdagingen binnen diverse industrieën.

Het effectief aanpakken van deze uitdagingen vereist een combinatie van strategische planning, operationele efficiëntie, klantgerichtheid en het vermogen om zich aan te passen aan veranderende marktomstandigheden. Met behulp van geavanceerde technologie visualiseren onze dashboards alle gegevens op een heldere en overzichtelijke manier, waardoor bedrijfsstatistieken en belangrijke prestatieindicatoren gemakkelijk te begrijpen zijn.

Wanneer verkoop, verhuur en lease tot de belangrijkste bedrijfsactiviteiten van uw equipmentorganisatie behoren, is het essentieel dat u een flexibele oplossing vindt die met uw bedrijf kan meegroeien. Dit stelt u in staat om uit te breiden, aan te passen en te upgraden, en dat alles bij voorkeur zonder maatwerk. Dysel kent de branche van binnen en van buiten dankzij meer dan 300 implementaties bij equipment dealers wereldwijd. Als gespecialiseerde partner helpen wij u bij het maken van de juiste keuzes bij de inrichting van uw ERP-systeem.

LANDBOUW EN AGRI

BOUW EN GRONDVERZET

MATERIAL HANDLING

STOOM- EN STROOMOPWEKKING

GROUND SUPPORT

MARINE & OFFSHORE

TANKOPSLAG

WAARDEVOLLE MANAGEMENT INFORMATIE VOOR HET GENEREREN VAN GEDETAILLEERDE RAPPORTAGE- EN ANALYSEDOELEINDEN ALTIJD EN OVERAL BESCHIKBAAR”

HIJS- EN HEFWERK

Dealers van materiaal die betrekking hebben op het verplaatsen van zware lasten verticaal en horizontaal, zoals onder andere kranen, vorkheftrucks, schaarhoogwerkers en hijsinstallaties.

LANDBOUW EN AGRI

Dealers van materieel die in de landbouw worden gebruikt, zoals tractoren, ploegen en overige behorend tot de landbouwmechanisatie.

BOUW EN GRONDVERZET

Dealers van materieel waarbij de grond wordt verplaatst of bewerkt, vaak met behulp van zwaar materieel zoals graafmachines, bulldozers, grondwerktrucks en ander zwaar (grond)materieel.

MATERIAL HANDLING

Dealers van materieel zoals heftrucks, reachtrucks, stapelwagens, steekwagens, karren, orderpickers, schrobmachines en toebehoren.

STOOM- EN STROOMOPWEKKING

Dealers van stoomenergievoorzieningen zoals ketelinstallaties & toebehoren met of zonder omhuizing.  Stroomapparatuur dealers die generatoren op gas, diesel of elektriciteit aanbieden, stand-by, draagbaar of op locatie.

GROUND SUPPORT

Dealers van materieel ten behoeve van “ground support” in de luchtvaartindustrie, zoals vliegtuigsleepvoertuigen, bevoorradingstrucks, passagiers loopbruggen en onderhoudsapparatuur.

MARINE & OFFSHORE

Dealers van materieel ten behoeve van de zeevaart en op booreilanden, zoals brandblusapparatuur, reddings en veiligheidsapparatuur (en kasten) en medische apparatuur

TANKOPSLAG

Dealers van materieel ten behoeve van de opslag en levering van gassen en vloeistoffen, zoals bijvoorbeeld water en olie.