Oplossingen

Project

Om uw projecten effectief en efficiënt aan te sturen moet uw projectmanager op ieder moment over alle actuele gegevens kunnen beschikken. Alleen dan kan er effectief worden bijgestuurd en kunnen gevolgen van bepaalde keuzes worden overzien. In de projectmodule kunnen budgetteringskosten direct vergeleken worden met de werkelijke kosten. Ook kan er een aparte projectoplevering worden gemaakt. Autorisatierechten met betrekking tot budgetgoedkeuringen kunnen op projectniveau worden bepaald.

PROJECT FACTURATIE

In de projectmodule stellen verschillende factureringsmethoden u in staat om verschillende bedragen op verschillende tijdstippen te factureren, op basis van bedrag, percentage voltooid werk, etc.
Facturering is ook mogelijk op basis van voortgangs- en/of vervaldatum, projectfasen en per batch.

De sleutel tot uw succes, ligt nog steeds in uw toewijding, vertrouwen en bereidheid om nieuwe managementtechnologie te implementeren waarmee u activa omzet in waarde. Gedreven door onze kernwaarden progressief, duurzaam, empathisch, verantwoordelijk en één, geloven wij sterk dat wij hierbij uw juiste partner zijn in deze branche. 

Bekijk andere toepassingen