Oplossingen

Verhuur & lease

“VERHUUR & LEASE VRAAGT OM FLEXIBILITEIT”

Verhuur & Lease

U wilt op het juiste moment de beste oplossing aan uw klant bieden en het gehele proces van aanvraag tot en met facturatie perfect organiseren en administreren. Dysel biedt u de juiste tools voor deze flexibiliteit waardoor u effectiever en daadkrachtiger in de markt staat dan uw concurrenten.

VERHUURCONFIGURATIE

Wanneer een product niet beschikbaar is, wilt u de klant een alternatief bieden. Wanneer uw klant de verhuurconfiguratie tijdens het contract wilt wijzigen, moet u dit perfect kunnen verwerken in uw systeem. De software van Dysel kan omgaan met de praktijk van alle dag die zo kenmerkend is voor de verhuur- en leasebranche. Tientallen jaren branche-ervaring zijn verwerkt in een moderne en complete software-oplossing die in alle behoefte voorziet van verhuur- en leasebedrijven.

“Forbes beschouwd Microsoft Dynamics 365 Business Central als beste ERP-software voor het MKB”

WAAROM VERHUUR- EN LEASEBEDRIJVEN VOOR DYSEL KIEZEN:

  • Met Microsoft Dynamics 365 Business Central heeft u een solide, gebruiksvriendelijke, veilige en toekomstbestendige basis.
  • Uitgebreide mogelijkheden om de prijsstelling en facturatie in te stellen.
  • Altijd en overal de perfecte oplossing aan uw klant bieden met de juiste configuratie en de mogelijkheid deze later aan te passen.
  • Realtime Inzicht in de beschikbaarheid en winstgevendheid van uw verhuurvloot.
  • Uitgebreide mogelijkheden voor administratie, facturatie, transport, service en onderdelen.

Bekijk andere toepassingen

Need a Consultation?

"BENT U KLAAR OM MEER WINST TE MAKEN MET UW VERHUUR- EN LEASEORGANISATIE?"