Oplossingen

Power Platform

“Ontdek krachtige inzichten en zet deze om in impact”

CREËER EEN DATA GEDREVEN CULTUUR MET POWER BI

Met ons toonaangevende Equipment Life Cycle Platform brengt u al uw data uit de verschillende bronnen samen op één plek. De gemakkelijk te genereren financiële rapportages helpen u om gefundeerde keuzes te maken en geven u directe controle over de winstgevendheid.

Een andere krachtige tool om uw ruwe data te visualiseren, analyseren en interpreteren naar informatie is Microsoft Power BI. Power BI is een bedrijfsanalyse-oplossing die inzichten biedt op basis waarvan direct goed onderbouwde beslissingen kunnen worden genomen – en die gegevens omzet in verbluffende visuals die u gemakkelijk kunt delen op ieder device.

Alle oplossingen van Microsoft integreren naadloos met elkaar en zijn gemakkelijk in gebruik in combinatie met andere Microsoft producten zoals Excel, Office 365, Azure, SharePoint en SQL. Dankzij de verbeterde nauwkeurigheid van de prognose gecombineerd met de software oplossing van Dysel haalt u het maximale uit de beschikbare technologie en data.

“Forbes beschouwd Microsoft Dynamics 365 Business Central als beste ERP-software voor het MKB”

MICROSOFT POWER PLATFORM

In een tijd waarin gestandaardiseerde tools de norm zijn, is er een enorme vraag naar gemakkelijke, flexibele en kostenefficiënte maatwerkoplossingen voor specifieke zakelijke uitdagingen. Met Microsoft Power Platform kunnen zowel onze professionals alsook onze eindgebruikers low-code of no-code zakelijke apps maken. Power Platform blinkt uit in het automatiseren van handmatige en/of inefficiënte processen die niet opgelost kunnen worden door bestaande applicaties omdat het te lang duurt, grote investeringen vereist of door gebrek aan capaciteit. Wij vertellen u graag hoe u het Power Platform binnen uw organisatie kunt introduceren.

Need a Consultation?

"Bent u er klaar voor om uw equipment managment organisatie naar een hoger niveau te brengen?"