Oplossingen

Field Service App

transformeer Uw buitendienst Met dysel Field service

Field service

In de equipment managementbranche is de (field)serviceafdeling een cruciaal onderdeel van de organisatie. Met de Dysel Field Service App, speciaal ontwikkeld om de productiviteit van uw technici en uw klanttevredenheid te vergroten, transformeert u uw serviceprocessen tot een efficiënte winstgevende field service management afdeling.

STRUCTUUR IS BELANGRIJK, FLEXIBILITEIT IS NET ZO BELANGRIJk

Vanuit de directie, het financieel management en IT zal de structuur hoge prioriteit hebben. Tegelijkertijd zullen eindgebruikers (vooral de servicemonteurs) flexibiliteit belangrijk vinden, omdat de dagelijkse praktijk onvoorspelbaar is en de serviceafdeling met iedere situatie en uitdaging om moet kunnen gaan. Een intuïtieve, gebruiksvriendelijke mobiele applicatie in één geïntegreerde branche specifieke totaaloplossing met een realtime verbinding zorgt ervoor dat de belangrijkste processen in de organisatie in beeld en controleerbaar zijn.

“Of het nu gaat om automatisering van de afdeling field service, ondersteuning van de verkopers, of 24/7 inzicht in KPI’s en management rapportages; met mobiele softwareapplicaties kunt u een enorme stap voorwaarts zetten.”

Efficiënter en effectiever

De (field)service-afdeling is een van de meest belangrijke en winstgevende afdelingen van iedere equipment managementorganisatie. Dat betekent dat je altijd moet kijken naar nieuwe manieren om de afdeling nog efficiënter en effectiever te laten opereren. Blijf kritisch kijken naar hoe processen nog strakker en sneller kunnen en hoe de automatisering gefinetuned kan worden. Kleine optimalisaties kunnen veel winst opleveren.

Need a Consultation?

"Bent u er klaar voor om uw equipment management organisatie naar een hoger niveau te brengen?"