Dysel’s ELC is Certified for Microsoft Dynamics NAV 2017

Dysel kondigt met trots aan dat onze Equipment Life Cycle-oplossing is gecertificeerd voor Microsoft Dynamics NAV 2017. Met deze prestatie voldoet Dysel aan de hoogste standaard van Microsoft voor softwareoplossingen die door partners zijn ontwikkeld.

 

Oplossingen die zijn gecertificeerd voor Microsoft Dynamics NAV 2017 hebben aangetoond van hoge ontwikkelingskwaliteit te zijn en compatibel te zijn met NAV 2017 door te slagen voor een strenge en uitgebreide softwaretest. Daarnaast moet de Microsoft Dynamics-partner klanten hebben die succesvol gebruikmaken van de gecertificeerde oplossing en bereid zijn de oplossing aan te bevelen, partners moeten deelnemen aan een Partner Service Plan bij Microsoft en een Gold Certified Partner zijn in het Microsoft Partner Program. Dysel heeft aan al deze eisen voldaan en daardoor de erkenning van CfMD NAV 2017 verdiend.

 

Voor klanten helpt CfMD NAV 2017 bij het identificeren van Microsoft Dynamics NAV-oplossingen die zijn getest op compatibiliteit, die voldoen aan hoge kwaliteitseisen en die succesvol worden gebruikt door bestaande klanten. Deze certificering is een belangrijke stap in het verhogen van de standaard voor software-oplossingen die door partners zijn ontwikkeld voor toepassing in specifieke branches.

 

Wilt u meer weten over de CfMD-erkenning en hoe u hier als klant van kunt profiteren? Neem contact met ons op!