C-Track en Digicore Europe te Papendrecht selecteren ELC

Digicore Europe BV/ C-Track Benelux BV heeft Dysel opdracht gegeven om de inrichting van de ELC software, de implementatie in de C-Track Benelux BV organisatie, de opleidingen van de (key) users en de dataconversie uit te voeren. C-Track gaat, voor haar buitendienstmonteurs, ook gebruik maken van de Field service oplossing van Dysel.

Over C-Track/ Digicore

De C-Track/DigiCore organisatie heeft vestigingen in 26 landen op vijf continenten. Een "installed base" van meer dan 150.000 C-Track systemen; allen ontwikkeld, geproduceerd, getest en geïnstalleerd door dezelfde organisatie.

De Europese C-track bedrijven worden ondersteund door DigiCore Europe B.V, het Europese hoofdkantoor, gevestigd in Papendrecht.

C-Track Benelux is een Nederlandse organisatie. Opgericht in 1998 door een groep ervaren ontwikkelaars en installateurs van voertuigvolgsystemen. Deze ervaring is verwerkt in het C-Track product; het goede van de conventionele boardcomputers en blackbox-systemen combineren met de mogelijkheden van vandaag.

Inmiddels is C-Track uitgegroeid tot een complete service organisatie. Verkoop en installatie is het begin, introductie, training en optimalisatie bij de klant het vervolg. Een professionele helpdesk staat klaar om vragen van klanten te beantwoorden. Een onderhoudscontract en software updates behoren standaard tot de service van C-Track Benelux.

Over Dysel

Dysel levert standaard Dealer Management oplossingen op het gebied van Enterprise Resource Planning software voor service en verhuur georiënteerde branches. Met haar Equipment Life Cycle™ oplossing bedient Dysel zeer succesvol als Microsoft Gold Partner de service en verhuur branche. De combinatie van onze standaard dealermanagement oplossingen voor machine verhuur software, gestandaardiseerde projectaanpak, jarenlange ervaring en inbreng van 'best practices' met uitstekende branchekennis, garanderen wij een hoge kwaliteit van implementatie, lage kosten en een tijdige oplevering.

Dysel is actief in een groot aantal landen. Wij richten ons op een langdurige partnership met onze klanten. Tot onze klantenkring behoren zowel kleinere en middelgrote bedrijven, maar ook internationaal opererende multinationals.